Linie automată pentru producția de pâine cu separator de aluat Jac Automated Bread Line PRO+P12ST

Linie automată pentru producția de pâine cu separator de aluat
Linie automată pentru producția de pâine cu separator de aluat Jac Automated Bread Line PRO+P12ST Linie automată pentru producția de pâine cu separator de aluat Jac Automated Bread Line PRO+P12ST Linie automată pentru producția de pâine cu separator de aluat Jac Automated Bread Line PRO+P12ST Linie automată pentru producția de pâine cu separator de aluat Jac Automated Bread Line PRO+P12ST Linie automată pentru producția de pâine cu separator de aluat Jac Automated Bread Line PRO+P12ST Linie automată pentru producția de pâine cu separator de aluat Jac Automated Bread Line PRO+P12ST Linie automată pentru producția de pâine cu separator de aluat Jac Automated Bread Line PRO+P12ST Linie automată pentru producția de pâine cu separator de aluat Jac Automated Bread Line PRO+P12ST Linie automată pentru producția de pâine cu separator de aluat Jac Automated Bread Line PRO+P12ST
Cod produs
PROPLUS
Производител
Jac Machines

Descriere

PRO + este disponibil în două versiuni: P12 cu capacitate de producție cu volum mic și P17 care oferă performanțe ridicate pentru producțiile cu volum mare.

Complet alcătuit din module și adaptabil la diferite configurații, PRO + poate fi încărcat la dreapta sau la stânga, fie lateral sau frontal.

Designul unic al tăvii de făină, cu pereții ei interiori netezi, asigură aderența necesară.  Fabricat din oțel inoxidabil pentru o igienă optimă și o curățare ușoară. Este echipat cu un sistem inteligent de jgheab cu două fețe (folosind ambele părți ale jgheabului, previne acumularea de umiditate și lipirea). PRO + se poate adapta la cele mai înalte niveluri de producție, garantând în același timp o calitate optimă a pâinii.

Caracteristici:

Dimensiuni:

Fișiere

pro-.pdf

pro-1.pdf

Cerere

Datele se trimit, va rugam asteptati...

Alte produse Linii automatizate pentru producția de paine

Linie automata pentru producția de pâine, cu separator de aluat

Linie automata pentru producția de pâine, cu separator de aluat Jac Automated Proline