Istorie

Compania noastă este o companie de tradiție, creată pentru a reuni intr-un LOBBI producatori din intreaga lume. Celor cinci generații ale aceleasi familii, care păstrează tradiția vie, compania le-a asigurat un know-how recunoscut iar în prezent oferă o diversitate de produse prin adoptarea acestora la cerințele clienților săi pentru diferitele piețe, indiferent dacă provin din industria de panificație, morărit, producatori de ciocolată și produse zahăroase sau de la restaurante ... de la companii mari și mici si până la companii internaționale.

1893  începe producția de jeleuri și gemuri de fructe.

1901  construirea primelor depozite de cereale. Sortarea grăunților din Bulgaria și exportul în România, Austria și Ungaria.

1909  construirea unei mori  cu mașini moderne germane și elvețiene.

1943  vânzarea companiei și relocarea unei părți din afacerile ei în Austria și Elveția.

1980  începe modernizarea și dezvoltarea expansivă a producerii de amelioratori pentru făină, amelioratori și mixuri pentru pâine și produse de cofetărie.

2007  investiție  în cea mai modernă moară de hi- tech din lume, cu o capacitate zilnică de producție de 330 de tone.

2009  înnoirea laboratorului nostru cu ultima generație de aparatură.

2010  producția de emulgatori de înaltă tehnologie pentru produse de cofetărie și preparate alimentare cu marca LOBBI.

2010  Lobbi începe să introducă și să deservească echipamente și mașini pentru brutărie, cofetărie, hoteluri și catering. Am construit o bază de service și o rețea de deservire pe teritoriul Bulgariei, României și Macedoniei.

2012  startul producției de ciocolată, cuverturi, creme cu marcă LOBBI în Spania.

Afacerile noastre comerciale cresc în mod constant, cu o rețea comercială bine dezvoltată și o gamă largă de materii prime și echipamente alimentare. 

Toate acestea reprezintă o condiție prealabilă pentru crearea de birouri Lobbi pe toate continentele. În prezent, avem birouri în Germania, Polonia, România, Serbia, Macedonia și Grecia.