Descriere
Rezistent la tratamentul termic și la îngheț. Acesta poate fi diluat sau combinat cu cremă, siropuri, margarină și altele. Rezistență lungă a produsului până la 6 luni pentru produsul final.
Ingrediente: apг, sirop glucozг, zahгr, fulgi de nucг de cocos 7%, amidon modificat din porumb, zer praf dulce (lapte), agen.i de оngro.are (E460, E466), ulei vegetal de cocos, corector de aciditate (E270), sare, colorant (E171, E160a), conservant (E202), aroma, emulsifiant (E472e).
Mod de utilizare:Cremă de cocos gata de utilizare termo-stabilă/rezistentă la îngheț, potrivită pentru umplerea produselor de patiserie înainte sau dupa coacere. Poate fifolosită de asemenea în industria dulciurilor, așa cum este sau în combinație cu frișcă vegetală, pentru umplerea sau decorarea torturilor.
Depozitare: locuri uscate și răcoroase.
Ambalare: 12 kg/ găleată
Cerere