Câteva răspunsuri la întrebările dumneavoastră

Având în vedere caracterul dinamic al pieții, ce putem aștepta în viitor de la LOBBI?

Vom continua să creăm și să oferim clienților noștri produse cu viitor. Pe baza experienței noastre și a cunoștințelor despre ceea ce caută producatorii – rețelele de comercianți – utilizatorii finali.

Având în vedere că puterea de cumpărare din Bulgaria este mai mică decât media europeană, produsele pe care le oferiți sunt competitive ca prețuri pentru piața bulgară?

Produsele noastre sunt întotdeauna competitive. Ne veți întreba cum se face asta? - acest lucru se întâmplă atunci când se planifică volume mari de materii prime cu 12 luni înainte. De aici, obținem costuri mai mici și, respectiv, prețuri mai competitive, fără a schimba calitatea produselor pe care le oferim.

Cu ce produsele Lobbi sunt distinctive pe piață?

- calitate ireproșabilă și prețuri întotdeauna competitive, ceea ce duce la vânzări mai bune pentru noi și clienții noștri.

- produsele noastre sunt întotdeauna însoțite de service și asistență tehnologică din partea unor tehnicieni și demonstratori dovediți.

Ce soluții pot găsi producătorii de pâine și cofetarii în persoana dumneavoastră?

Compania noastră este riguros specializată în aceste branșe.

Lobbi efectuează activități de  proiectare – livrare de mașini - apoi de instalare - instruire - crearea de rețete - tehnologie – apoi furnizare zilnică de materii prime.

Cea ce este valoros la noi nu este numai materia primă sau mașina în sine!

 

Valoroase sunt ideile privind crearea de noi produse de la rețeta - tehnologia - designul ambalajului.

Adică, noi creăm sau îmbunătățim afacererile clienților noștri.